Webbinarier och event i höst

Höstens event är publicerade

Publicerad 05 aug. 2024

Nu har vi publicerat höstens event! Vi är glada att kunna presentera en kalender med event som vi tror kommer passa alla. 

Med start 22 augusti har vi 8 spännande event i listan, varav 7 stycken är digitala:

Hur påverkar förändringen i PFAS-kriteriet dig som leverantör inom BASTA?

22 augusti, 08:30  - 09:15

Vad är PFAS? Och hur påverkar förändringen i PFAS-kriteriet mig som leverantör? Det kommer vi besvara i ett frukostwebbinarium, samt hur du kan arbeta för att byta ut PFAS till mindre skadliga kemikalier.

Anmäl dig här

Introduktion till loggbokstjänsten

28 augusti, 8:30 - 09:15

Vi presenterar loggbokstjänsten, vårt digitala verktyg för att logga produktval i byggprocessen. Ökade krav på miljöcertifieringar av byggnader har lett till ett ökat intresse, där exempelvis Miljöbyggnad är vanligt. Vi visar också hur du kan lägga till artiklar direkt från FINFO och CCBuilds marknadsplats. 

Anmäl dig här

BASTA ur ett leverantörsperspektiv

26 september, 08:30 - 09:30

Hur kan du som leverantör visa ert engemang? Under det här webbinariet går vi igenom affärsnyttan och hur ni kan visa upp ert deltagande i BASTA-systemet på olika sätt. 

Anmäl dig här

Cirkulärt byggande, återbruk och deklarationer av byggvaror

9 oktober, 08:30 - 09:15

Under webbinariet kommer vi att presentera BASTA-systemet, CCBuild och hur de samarbetar. Exempelvis hur loggboken kan kopplas mot CCBuild och hur hållbart återbruk med spårbarhet genom värdekedjan kan möjliggöras.

Anmäl dig här

Halvdags kriterieutbildning

23 oktober, 08:30 - 12:00

Varmt välkommen till ett pass där vi går igenom BASTA-systemets kriterier, hur bedömningar görs och hur du registrerar produkter. Vi går också igenom hur kvaliteten upprätthålls och revisioner. 

Anmäl dig här

Introduktion till cirkulärt och förnybart

6 november, 8:30 - 09:15

Om du vill veta hur BASTA-systemet med sina kriterier och betygsnivåer fungerar, med särskilt fokus på cirkulärt och förnybart - då är det här webbinariet för dig. 

Anmäl dig här

BASTA-dagen

26 november, 08:30 - 16:30

Årets event är nu öppet för anmälan - BASTA-dagen 2024. På plats i Stockholm kommer du att få höra från experter om det senaste kring hållbara materialval. Exempelvis om taxonomin, cirkularitet, miljödata, kemikalielagstiftningen och utvecklingen av produkter och material. 

Anmäl dig här

BASTAs samarbete med eBVD

12 december, 08:30 - 09:15

Vi avslutar hösten med en genomgång av det digitala informationsflödet mellan eBVD och BASTA. Vi kommer att visa hur du kan förenkla och effektivisera genom att koppla ihop dina eBVD:er med BASTA-system och visa ut dem.

Anmäl dig här